Zentangle

Hvad er Zentangle?

Zentangle®-metoden er nemt at lære, afslappende og en sjov måde at skabe smukke billeder ved at tegne strukturerede mønstre.

Det oprindelige format for Zentangle tegninger er et ca. 9 x 9 cm stykke hvidt papir, hvor man tegner med en en sort tusch og en blyant. Det er lige til at gå til.

fs-tile-01

 

Zentangle tegninger er abstrakte, dvs. de skal ikke ligne noget, som f.eks. et ansigt eller et dyr. Tegningerne ser ofte indviklet ud, men der er simple trin til at tegne de enkelte mønstre.

Grundlæggerne for Zentangle har defineret de trin der kan bruges til at lave denne tangle/mønster, som de har navngivet Crescent Moon.

Der er ingen top eller bund i en Zentangle tegning.

Alle kan lære denne metode til at skabe smukke billeder. Det øger fokus og kreativitet, giver kunstnerisk tilfredshed, samt en øget følelse af personlig velvære. Zentangle-metoden nydes over hele verden af folk med vildt forskellige aldre, interesser og færdigheder.

Zentangle-metoden blev skabt af Rick Roberts og Maria Thomas fra USA. Deres slogan er: Alt er muligt, en streg ad gangen (Anything is possible, one stroke at a time™).

Billede copyrighted by Zentangle, Inc.

 

“Zentangle” er et registreret varemærke tilhørende Zentangle, Inc. Lær meget mere om Zentangle på deres hjemmeside (som er på engelsk): zentangle.com

Zentangle-Logo-600dpi